Matens mångfald i Sverige : biologi, gastronomi, nytta / Martin Ragnar.
Material type: TextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Carlssons, [2021]Manufacturer: 2021Description: 175 sidor illustrationer 22 cmContent type:- text
- unmediated
- volume
- 9789189063945
- 641.3 23/swe
- Qca
- Uh
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Hylte gymnasieskola och vuxenutbildning FAKTA | VUXEN | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 56552600002 |
Matens mångfald är en handledning och vägvisare in i just matens mångfald och betydelsen av denna mångfald. Här problematiseras och diskuteras, illustreras och undersökes vår inställning till och användning av råvaror. Författaren tar ett helhetsgrepp. Han betonar de många alternativen, nödvändigheten av att hänsyn tas till både tid och rum.
There are no comments on this title.