Hylte Kompetenscentrums Bibliotekskatalog

Syndetics cover image
Image from Syndetics

Spåren efter Jonatan : en ungdomsroman / Anna-Karin Olofsson ; översättning till arabiska: Razak Aboud.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Language: Arabic Original language: Swedish Publisher: [Stockholm] : Semafor förlag, [2019]Manufacturer: Malmö : Exakta tryckeri, 2019Description: 143 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789198520125
Other title:
  • Fī athar Jūnātān : riwāyah lil-shabāb [Parallel title]
  • في اثر يوناتان : رواية للشباب
Contained works:
  • Olofsson, Anna-Karin, 1963- Fī athar Jūnātān
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.73 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hc.01,u
  • Hsgec.01,u
Summary: Sextonåriga Zahra är född i Irak men bor sedan länge i Kiruna i norra Sverige tillsammans med sin familj. Hon är i hemlighet besatt av tanken på att hennes lillebror Jonatan, som tros ha drunknat under en familjesemester på Gotland, fortfarande lever och Zahra gör allt för att hitta honom. En dag får hon ett meddelande på Facebook från någon som tror sig ha sett hennes bror i livet och Zahra glömmer allt annat omkring sig. Men spåren efter Jonatan leder henne till en plats hon aldrig kunnat föreställa sig och allting ställs på sin spets. Var finns hennes bror och vill hon verkligen veta hela sanningen om Jonatan? Läs den spännande fortsättningen på ungdomsromanen Zahra i Norrskenslandet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Bok Bok Hylte gymnasieskola och vuxenutbildning VÄRLDSHYLLAN VÄRLDSLITTERATUR uHsg (Browse shelf(Opens below)) Available 55666730170

Fortsättning på Zahra i Norrskenslandet

Sextonåriga Zahra är född i Irak men bor sedan länge i Kiruna i norra Sverige tillsammans med sin familj. Hon är i hemlighet besatt av tanken på att hennes lillebror Jonatan, som tros ha drunknat under en familjesemester på Gotland, fortfarande lever och Zahra gör allt för att hitta honom. En dag får hon ett meddelande på Facebook från någon som tror sig ha sett hennes bror i livet och Zahra glömmer allt annat omkring sig. Men spåren efter Jonatan leder henne till en plats hon aldrig kunnat föreställa sig och allting ställs på sin spets. Var finns hennes bror och vill hon verkligen veta hela sanningen om Jonatan? Läs den spännande fortsättningen på ungdomsromanen Zahra i Norrskenslandet.

Parallelltext på svenska och arabiska

Arabisk text med arabiskt alfabet

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha