Hylte Kompetenscentrums Bibliotekskatalog

Syndetics cover image
Image from Syndetics

Jag händer jämt / Emma Rävås.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2020Description: 290 sidor 20 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789129726756
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01,u
Summary: När sextonåriga Andrea träffar den tre år äldre Hedvig slår förälskelsen till bortom all kontroll. Hedvig är rolig, snygg och bekräftar Andrea på alla vis, och det finns ingen Andrea hellre vill vara med. Med Hedvig är det lätt att skolka från skolan för en pizzadag i sängen, att inte höra av sig till sin bästa vän och supa sig redlös. Andrea och Hedvig är för alltid. Det gäller bara att hålla Hedvig på gott humör och parera allt som kan trigga hennes misstänksamhet ... Emma Rävås debut är en stark berättelse om att vara i en destruktiv relation, att ta sig ur den och att hitta kärleken igen.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Bok Bok Hylte gymnasieskola och vuxenutbildning SKÖNLITTERATUR UNGA VUXNA uHc (Browse shelf(Opens below)) Available 80066744318

Originalupplaga 2020

När sextonåriga Andrea träffar den tre år äldre Hedvig slår förälskelsen till bortom all kontroll. Hedvig är rolig, snygg och bekräftar Andrea på alla vis, och det finns ingen Andrea hellre vill vara med. Med Hedvig är det lätt att skolka från skolan för en pizzadag i sängen, att inte höra av sig till sin bästa vän och supa sig redlös. Andrea och Hedvig är för alltid. Det gäller bara att hålla Hedvig på gott humör och parera allt som kan trigga hennes misstänksamhet ... Emma Rävås debut är en stark berättelse om att vara i en destruktiv relation, att ta sig ur den och att hitta kärleken igen.

Li

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha