Hylte Kompetenscentrums Bibliotekskatalog

Syndetics cover image
Image from Syndetics

1793 / Niklas Natt och Dag ; bearbetad till lättläst av Niklas Darke.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Bokförlaget Hedvig, [2020]Manufacturer: 2020Description: 193 sidor 23 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179710132
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 839.73 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hc.01
Summary: Det är hösten 1793 i Stockholm. Det är en tid när facklor fladdrar, hästhovar klapprar mot gatstenarna och folk tömmer pottan rakt ut från fönstret. Vissa människor lever det goda livet, men många andra är sjuka och går hungriga.Ett lik hittas i sjön Fatburen på Södermalm. Polispalten Mickel Cardell och juristen Cecil Winge får i uppdrag att lösa det grymma mordet.Cardell lever på krogen och super för att glömma händelser från kriget. Winge har lungsot och hostar blod. Han har inte mycket tid kvar att leva.Det udda detektivparet vill få svar på vem mannen i sjön var och vem som har mördat honom. Svaren finns bland fattiga och rika människor som utnyttjar ­varandra för att överleva i en ovänlig stad. Mördarens plan är mycket större än vad Mickel och Cecil kan ana.Detta är en bearbetad lättläst version av Niklas Natt och Dags hyllade spänningsroman.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Bok Bok Hylte gymnasieskola och vuxenutbildning LÄTTLÄST VUXEN Hc (Browse shelf(Opens below)) Available 56118990126
Bok Bok Hylte gymnasieskola och vuxenutbildning LÄTTLÄST VUXEN Hc (Browse shelf(Opens below)) Available 80066745177

Originalupplaga 2017. Första upplaga i denna version 2020

Omslag: "Lättläst"

Det är hösten 1793 i Stockholm. Det är en tid när facklor fladdrar, hästhovar klapprar mot gatstenarna och folk tömmer pottan rakt ut från fönstret. Vissa människor lever det goda livet, men många andra är sjuka och går hungriga.Ett lik hittas i sjön Fatburen på Södermalm. Polispalten Mickel Cardell och juristen Cecil Winge får i uppdrag att lösa det grymma mordet.Cardell lever på krogen och super för att glömma händelser från kriget. Winge har lungsot och hostar blod. Han har inte mycket tid kvar att leva.Det udda detektivparet vill få svar på vem mannen i sjön var och vem som har mördat honom. Svaren finns bland fattiga och rika människor som utnyttjar ­varandra för att överleva i en ovänlig stad. Mördarens plan är mycket större än vad Mickel och Cecil kan ana.Detta är en bearbetad lättläst version av Niklas Natt och Dags hyllade spänningsroman.

Li

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha