Hylte Kompetenscentrums Bibliotekskatalog

Syndetics cover image
Image from Syndetics

Sverigevänner : historien om hur pappa och jag försökte bli svenskast på Tjörn / Arash Sanari.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Volante, [2020]Manufacturer: 2020Edition: Första upplaganDescription: 241 sidor 18 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789179650230
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 305.891550485092 23/swe
Other classification:
  • Lz Sanari, Arash
Summary: Den otroligt roliga och gripande berättelsen om hur två generationer av en familj tillsammans och på varsitt håll försöker anpassa sig till ett ibland svårbegripligt samhälle. Den bitterljuva berättelsen bygger både på Arash Sanaris egna och faderns dagboksanteckningar från den första tiden i Sverige. De perspektiv läsaren får på Sverige är både intressanta och väldigt roliga.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Bok Bok Hylte gymnasieskola och vuxenutbildning BIOGRAFI VUXEN Lz Sanari, Arash (Browse shelf(Opens below)) Available 80066744454

Hib Ej fjärrlån

Den otroligt roliga och gripande berättelsen om hur två generationer av en familj tillsammans och på varsitt håll försöker anpassa sig till ett ibland svårbegripligt samhälle. Den bitterljuva berättelsen bygger både på Arash Sanaris egna och faderns dagboksanteckningar från den första tiden i Sverige. De perspektiv läsaren får på Sverige är både intressanta och väldigt roliga.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha