Hylte Kompetenscentrums Bibliotekskatalog

Syndetics cover image
Image from Syndetics

Stardust / Neil Gaiman ; översättning: Ylva Spångberg.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: English Publisher: Stockholm : Bonnier Carlsen, 2020Description: 219 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178035717
Uniform titles:
  • Stardust Svenska
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 823 22 (machine generated)
Other classification:
  • Hcee.01,u
Summary: Välkommen till kultförfattaren Neil Gaimans universum där sagor, myter och legender blandas till en upplevelse utöver det vanliga.I över sexhundra år har den lilla byn Wall på den engelska landsbygden legat bredvid en hög stenmur som givit byn dess namn. Här bor den unge Tristran Thorn som är djupt förälskad i den vackra Victoria Forester. Han är villig att göra vad som helst för att vinna hennes kalla hjärta, till och med hämta henne stjärnan som de såg falla från natthimlen. Men för att göra det måste han bege sig till landet bortom stenmuren, där ett magiskt äventyr väntar.”Stardust” filmatiserades med Michelle Pfeiffer, Claire Danes och Robert de Niro i huvudrollerna och har beskrivits som ”en saga för vuxna, ett mästerverk”.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode
Bok Bok Hylte gymnasieskola och vuxenutbildning FANTASY UNGA VUXNA uHce (Browse shelf(Opens below)) Available 80066744192

Första svenska upplaga 2000

Välkommen till kultförfattaren Neil Gaimans universum där sagor, myter och legender blandas till en upplevelse utöver det vanliga.I över sexhundra år har den lilla byn Wall på den engelska landsbygden legat bredvid en hög stenmur som givit byn dess namn. Här bor den unge Tristran Thorn som är djupt förälskad i den vackra Victoria Forester. Han är villig att göra vad som helst för att vinna hennes kalla hjärta, till och med hämta henne stjärnan som de såg falla från natthimlen. Men för att göra det måste han bege sig till landet bortom stenmuren, där ett magiskt äventyr väntar.”Stardust” filmatiserades med Michelle Pfeiffer, Claire Danes och Robert de Niro i huvudrollerna och har beskrivits som ”en saga för vuxna, ett mästerverk”.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha